Stefanović: Ðilas se vraća u politiku iz koje nije odlazio Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 13. 12. 2017. 14:53:41

Član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović saopštio je da je bivši predsednik demokrata Dragan Ðilas odlučio da se, kako kaže, vrati u politiku, iako iz nje nikada nije ni odlazio.

stefanovic-saopstenje

„Da se vrati sa novom briljantnom idejom da garantuje za projekte svojom imovinom, baš kao što je garantovao za Demokratsku stranku i oterao je u stečaj. Da apsurd bude veći baš onom imovinom koju je sticao u periodu dok je bio na vlasti“, naveo je Stefanović u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

On je podsetio da su Ðilasove kompanije u vreme dok je upravljao Beogradom imale promet od preko 19 milijardi dinara, što nije pošlo za rukom nijednom drugom tajkunu u Srbiji.

Stefanović ističe da tom imovinom građana Srbije, koju je stekao na vlasti, Ðilas bi da garantuje za Beograd i dovede ga do bankrota.

“ Pošto nije uspeo da upravlja Demokratskom strankom, već ju je oterao u stečaj, danas bi Ðilas sa (Aleksandrom) Šapićem da otera u stečaj sve Beograđane, i da nastavi put kojim je zadužio Beograd za milijardu i dvesta miliona evra koliko je iznosio dug glavnog grada kada su otišli sa vlasti“, naveo je Stefanović.

On ističe i da Ðilas želi da nastavi sa Aleksandrom Šapićem kampanju bahatosti koju su sprovodili od 2008. do 2014. godine, koliko su vladali Beogradom, kada su vrlo malo uradili za Beograđane, a mnogo uradili za sebe.

„Potpuno sam siguran da građani Beograda ne žele povratak na staro, ne žele povratak u period kada im nije nuđena bilo kakva budućnost, kad su funkcioneri punili svoje džepove, a nisu se brinuli od čega će da žive građani Beograda, već žele da, pre svega, oni odlučuju o životu svog grada, u kome će imati sigurnu budućnost za sebe i svoju decu“, zaključio je Stefanović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 6°C

Delimično oblačno

Petak
Pretežno sunčano

Max: 14°C
Min: 4°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana