Stefanović: Ðilas ponovo obmanjuje građane Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 01. 03. 2018. 16:31:23

Član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović izjavio da Dragan Ðilas novim izmišljotinama ponovo pokušava da zameni nedostatak bilo kakvog programa za Beograđane i nepostojanje odgovora za korupcionaške afere.

Beograd, 15. februara 2018.- Predsednik Gradskog odbora Beograd SNS Nebojsa Stefanovic (S) porucio je danas, u razgovoru sa najstarijim sugradjanima opstine Savski venac, da je politika Aleksandra Vucica dokazala da je svaki gradjanin i svaki deo Beograda i Srbije jednako vazan i da nece odusti od prakse neposredne i stalne komunikacije sa ljudima. FOTO TANJUG/ INFORMATIVNA SLUZBA SNS/ nr

Stefanović, takođe, ističe da su izmišljene priče o navodnom povećanom broju upisanih birača u Beogradu demantovali više puta svi državni organi.

„A, iz broja upisanih birača u biračkim spiskovima vidi se da je taj broj u Beogradu gotovo isti u poslednjih nekoliko godina i da je jedino statističko odstupanje odnosno značajniji broj upisanih birača u Beogradu bio 2007. i 2008. godine, baš kada se Ðilas kandidovao za gradonačelnika“, kazao je Stefanović.

Poručio je da Ðilas treba da prestane da laže Beograđane i da odgovori na pitanja: zašto su na tenderima uzimali firme koje su 650 miliona dinara skuplje, zašto su milionski plaćeni podzemni kontejneri propali u veoma kratkom roku i zašto su Beograđani u njegovo vreme vrtiće plaćali 9.700 dinara ili gotovo duplo više nego što je to danas slučaj.

„Po ko zna koji put Dragan Ðilas nedostatak bilo kakvog programa za Beograđane i nepostojanje odgovora za korupcionaške afere, koje su obeležile njegovu vladavinu Beogradom, pokušava da zameni novim izmišljotinama koje bi trebalo da obmanu građane Beograda i da njega vrate na vlast“, rekao je Stefanović, navedeno je u saopštenju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 0°C

Pretežno vedro

Petak
Sneg

Max: 1°C
Min: -1°C

Sneg

Vremenska prognoza za 5 dana