SPS-JS: Sve dobro dolazi s juga Tanjug

Parlamentarni 2016 21. 04. 2016. 17:40:04

Lideri koalicije SPS-JS, Ivica Dačić i Dragan Marković Palma, održali su predizbornu konvenciju u Leskovcu odakle su poručili da sve dobro dolazi sa juga i da ovaj kraj mora da bude najrazvijeniji deo Srbije.

sps26032016.jpg

„Ovo je prilika da pozovemo građane da izađu na izbore, a naša koalicija ne mora posebno da se predstavlja, svi znaju naš program i šta smo mi učinili za našu zemlju.  Imamo dugu tradiciju, partija smo kontinuiteta, nama niko ne komanduje ni iz Brisela, ni iz Vašingtona, ni iz Moskve – mi smo sluge naroda i služimo samo svom narodu i Srbiji“, poručeno je sa konvencije.

Danas je dan kada svima u Srbiji pokazujemo ko smo i kolika nam je snaga. „Danas mi dajemo dokaz da levica u Srbiji jesu socijalsti, samo socijalisti, i da nema nikog drugog na toj levoj strani. Mi smo ponosni na našu prošlost, jer je iza Slobodana Miloševića ostao Dejtonski sporazum, Republika Srpska, Rezolucija 1244, kojom se Kosovo i danas jedino drži za Srbiju“, poručeno je takođe.

Koalicija SPS-JS će se uvek zalagati za društvo jednakih šansi i socijalne pravde. I danas, kada je u Srbiji teško, kada je ona siromašna naš osnovni posao jeste da se borimo za zemlju u kojoj je bolji život moguć, a socijalna pravda ostvariva.

„Socijalisti, mi žurimo. Žurimo da 24. aprila pobedimo na levoj strani, i žurimo da, odmah posle toga, gde god budemo bili, preuzmemo odgovornost za tu borbu“, poruka je sa leskovačke konvencije, saopšteno je iz te koalicije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 4°C

Pretežno oblačno

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 7°C
Min: 1°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana