SNS: PSG otišao predaleko

PolitikaPolitika Pocetna 11. 09. 2018. 17:15:21

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe Srpske napredne stranke izdao je saopštenje: U nedostatku argumenata ili makar konstruktivne kritike aktuelne gradske vlasti, a u želji da makar nešto iskritikuju, PSG je otišao toliko daleko da se bavi čak i odborničkom grupom SNS-a i ljudima koji su bili deo nje. Vesna Stanojević, Milan Gurović, Sima Avramović, Svetislav […]

sns19012016.jpg

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe Srpske napredne stranke izdao je saopštenje:

U nedostatku argumenata ili makar konstruktivne kritike aktuelne gradske vlasti, a u želji da makar nešto iskritikuju, PSG je otišao toliko daleko da se bavi čak i odborničkom grupom SNS-a i ljudima koji su bili deo nje.
Vesna Stanojević, Milan Gurović, Sima Avramović, Svetislav Goncić su ljudi koji su u svom poslu postigli najbolje rezultate i na najbolji mogući način prezentovali i Beograd i Srbiju. Čast nam je što su bili na našoj listi i deo odborničke grupe jer samim tim su pokazali da podržavaju politiku predsednika Aleksandra Vučića i SNS-a i na taj način podržali razvoj našeg grada.
Saša Janković je sa svojim koalicionim partnerima, lopovima i tajkunima Draganom Đilasom i Vukom Jeremićem lagao građane tvrdeći da prvi sa liste SNS-a Zoran Radojičić neće biti gradonačelnik i umesto da se sada izvini zbog obmanjivanja i laži, on nastavlja sa demagogijom.
Ovako prazne i smešne kritike najbolje govore o njima i o njihovom lideru Saši Jankoviću kojem je najveći uspeh bio što je pobedio grč koji ga je uhvatio u luksuznom hotelu u centru Beča.
Služba za informisanje
Srpska napredna stranka

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 12°C

Pretežno oblačno

Utorak
Pretežno sunčano

Max: 16°C
Min: 7°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana