SNS: Plan dosovske družine – kako da otpuste ljude Studio B

PolitikaPolitika Pocetna 28. 11. 2017. 17:00:28

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke saopštava da od Jeremića, Šutanovaca, Đilasa, Šapića i Jankovića, građani ne očekuju ništa drugo osim laži.

sns19012016.jpg

Skandalozno je da Jeremić i Đilas, koji su uveli komunalnu policiju, sada kao svoj plan za Beograd ističu otpuštanje komunalnih policajaca. Očigledno je jedini plan ove dosovske družine kako da otpuste ljude i kako da što više građana ostave na ulici i bez posla, a da za sebe i svoje tajkune obezbede višemilionske zarade.

Đilas, Šapić, Šutanovac, Jeremić, Tadić i Janković su opljačkali Beograd i građane, ostavili dug od 1,2 milijarde evra, dugovanja za socijalno ugrožene kategorije, Beograd pred bankrotom i preduzeća koja su poslovala sa gubitkom.

Umesto lažne i licemerne brige o Beograđanima, Jeremiću poručujemo da treba da kaže odakle mu milioni evra za propalu predsedničku kampanju.

Bezobrazno je da o Beogradu i poboljšanju standarda za građane govori čovek koji je iz državne kase potrošio 3,6 miliona evra  na luksuzna putovanja, koji je na ime dnevnica u sopstveni džep stavio 55 hiljada evra, a za noćenja u najekskluzivnijim hotelima, privatne avione, kavijar i šampanjac potrošio 220 hiljada evra narodnih para.

Srpska napredna stranka će nastaviti da čini sve u korist građana i stvaranja modernog, uređenog i razvijenog Beograda, jer je upravo Srpska napredna stranka prepolovila dug od 1,2 milijarde evra koji su nam ostavili stručnjaci predvođeni Đilasom, Šapićem, Šutanovcem, Jeremićem, Tadiće i Jankovićem.

Pored prepolovljenog duga, odgovorna vlast predvođena SNS ulaže u infrastrukturu, smanjuje nezaposlenost, gradi i obnavlja škole, vrtiće, parkove, uređuje fasade i od Beograda pravi metropolu.

One Response to “SNS: Plan dosovske družine – kako da otpuste ljude”

  1. @&# kaže:

    Para ima, stižu od sponzora kojima ne odgovara sve što je u interesu Beograda i Srbije. A kopaju da se vrate prevashodno zbog zataškavanja, plate i položaj gratis…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 3°C

Pretežno oblačno

Petak
Sneg

Max: 1°C
Min: -1°C

Sneg

Vremenska prognoza za 5 dana