SNS: Jednako razvijamo svaki deo Voždovca Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 13. 11. 2018. 21:27:47

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Goran Vesić, članica Gradskog odbora Ivana Tomić Ilić i šef odborničke grupe u Skupštini grada Aleksandar Mirković, razgovarali su sa građanima voždovačkog naselja Braće Jerković o realizovanim i budućim projektima, ali i o brojnim problemima koje je ostavio Dragan Đilas iza sebe.

sns19012016.jpg

 

Prema Vesićevim rečima normalno je da nismo svi u istoj političkoj stranci, ali kada je interes Srbije u pitanju moramo biti svi jedinstveni, a ne kao Đilas koji je večito opozicija Srbiji, saopštila je Služba za informisanje Gradskog odbora SNS.

„Mi nemamo problem da nas neko kritikuje, ali ako je konstruktivna kritika u pitanju, a ne kao Ðilas koji piše pisma investitorima da će ih oterati ako dođe na vlast. Naša zemlja je mala i mi bez stranih investicija ne možemo da se razvijamo, zato se Aleksandar Vučić bori za svaku od njih. Naš plan je da u narednom periodu dovedemo po jednu investiciju u svaku beogradsku opštinu i da na taj način obezbedimo da ljudi mogu od svog rada da žive. Strane investicije donose novac u našu zemlju i zahvaljujući odgovornoj politici Srbija ima najviše investicija u regionu. Ono što je bila naša politika u prethodnim godinama jeste vraćanje Đilasovih dugova, stabilizovanje javnih finansija, privlačenje stranih investicija, jednak razvoj Beograda. A to je politika koju ćemo sprovoditi u budućnosti“, zaključio je Vesić.

Mirković je rekao da Srpska napredna stranka razgovara sa građanima i sasluša njihove probleme, te da ono što obećamo, to i ispunjavamo.

„Mi smo sa vama svakodnevno, ne samo kada su izbori. Nama su Beograd i Beograđani na prvom mestu, zato iza nas stoje rezultati, a ne prazna obećanja. Spremni smo da zajedno sa vama radimo još brže i bolje, i da se kvalitet života u svakoj beogradskoj opštini popravlja. Sledeći odgovornu politiku predsednika Vučića Beograd razvijamo ravnomerno, jer svi građani, bilo da žive u Šumicama, na Dušanovcu, Autokomandi, Ripnju, Pinosavi ili bilo kom podavalskom naselju, treba da imaju jednake uslove za život. To podrazumeva, osim vodovoda, kanalizacije, puta i javnog prevoza, da sugrađani imaju i Dom zdravlja, vrtić, školu, igralište i park“, istakao je Mirković i dodao da je politika Srpske napredne stranke rešavanje problema ljudi.

Tomić Ilić je podsetila da je u vreme vlasti Dragana Đilasa Voždovac, kao opština koja je treća po veličini i broju stanovnika, dobijala malo sredstava i na taj način bila zapostavljana.

„Trošili su novac na objekte sagrađene na uzurpiranom zemljištu, nebezbedne za najmlađe, bez ikakvih dozvola i bez tendera poput Pazl grada na Banjici, a potrošeno je preko 30 miliona dinara. Đilasovi puleni su trošili milione na hranu za kanarince i kafane, umesto da su ulagali u Voždovac“, rekla je Tomić Ilić i dodala da je za razliku od tog vremena, odgovorna i domaćinska politika Srpske napredne stranke, predvođene predsednikom Aleksandrom Vučićem, konsolidovala javne finansije i vratila polovinu Ðilasovog duga i jednako ulagala u svaki deo našeg Voždovca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 13°C

Delimično oblačno

Utorak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 23°C
Min: 13°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana