SNS da nastavi da stvara sigurniju i bolju budućnost za sve Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 23. 02. 2018. 17:44:35

Predsednik Gradskog odbora SNS Nebojša Stefanović pozvao je danas stanovnike Obrenovca da 4. marta u što većem broju izađu na birališta i daju podršku listi „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd!“ da nastavi da stvara sigurniju i bolju budućnost za sve.

sns lokal beograd lista

„Za svako naselje, svaku opštinu, svakog čoveka i za svako novo radno mesto“, dodao je Stefanović, navedeno je u saopštenju.

Rekao je da je ta stranka svoju rešenost da joj briga o ljudima bude na prvom mestu pokazala svakim susretom i direktnim razgovorom sa građanima, sa svakom novootvorenom fabrikom, domom zdravlja i školom, što se ne može reći za neke prethodne vlasti.

„Ostavili su nam samo oko 1,25 milijardi evra duga! To su nam ostavili. Od tog novca je moglo da se sagradi 250 škola, 250 vrtića. Uspeli smo da vratimo skoro polovinu tog duga, a dok smo ga vraćali uporedo smo gradili u Srbiji“, rekao je Stefanović.

On je istakao da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić uspeo da uvede stabilnost u državu, da bude glavni garant u borbi protiv korupcije i kriminala i očisti zemlju od tajkuna, zahvaljujući čemu Srbija nikada više neće biti u tuđim rukama, nego u rukama svog naroda.

Stefanović je pozvao Obrenovčane, podsećajući na njihov nesalomivi duh koji su pokazali tokom poplava 2014. godine, da nastave da se bore za napredak svog grada i svoje države i pruže SNS priliku da nastavi da stvara sigurniju i bolju budućnost za sve.

Na skupu je govorio i član Predsedništva SNS Goran Vesić koji je ukazao na važnost što većeg odziva birača na izborima 4. marta.

On je poručio građanima Obrenovca da podrška politici Aleksandra Vučića predstavlja garant da će svi započeti projekti biti završeni i da će svaka i najmanja opština dobiti jednaku šansu za napredak i razvoj.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 25°C

Vedro

Sreda
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 17°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana