SL: Pogubna politika Jeremića, Tadića, Ðilasa, Jankovića o KIM Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 18. 03. 2018. 17:35:20

Srbi na Kosovu i Metohiji su pod Jeremićem, Tadićem, Ðilasom i Jankovićem izgubili sve što jedan narod može da izgubi – slobodu, teritoriju, egzistenciju, sigurnost svoju i svojih porodica, čak i dostojanstvo, saopštila je  Srpska lista.

srpskalista27022016.jpg

„Pamtimo im i pamtićemo zauvek i 2004. i 2008. i 2011. godinu, kada su nas ostavili same na barikadama, u pogromima i očaju“, navodi se u saopštenju SL.

Kako se dodaje, nisu se setili čak ni da nas obiđu i pogledaju u oči onda kada nam je zbog njihovog ćutanja i „beskičmenjaštva“ bilo najteže.

SL ukazuje da sada kada je zbog njih i njihove politike izgubljeno gotovo sve što je na Kosovu i Metohiji moglo da bude izgubljeno, Aleksandar Vučić pokušava da vrati Srbiju u igru kada je reč o Kosovu i Metohiji i da sam ispravi ono što su upravo oni razorili, predali i izgubili.

„I sve to, iako nema sumnje da se baš i samo zbog toga nalazi na udaru i velikih i moćnih, ali i političkih patuljaka poput Vuka Jeremića, koji gostujući u emisiji kod dokazanog protivnika srpskih interesa za tuđ račun blati sopstveni narod i sopstvenu zemlju“, ocenjuje SL.

Šta god da Aleksandar Vučić postigne u toj i takvoj teškoj i neravnopravnoj borbi, bićemo mu zahvalni, navodi SL i ističe da će to biti „svakako neuporedivo više i bolje od užasa i ambisa u kome su nas Jeremić, Tadić, Ðilas i Janković ostavili. Njihov rezultat je nezavisnost Kosova, koju Srbi i Srbija neće da prihvate“.

Upravo zato Srbi na Kosovu i Metohiji imaju potpuno poverenje u Aleksandra Vučića i stoje uz njega u našoj zajedničkoj borbi da sačuvamo srpstvo ovde na Kosmetu i našu otadžbinu Srbiju, poručila je SL.

Vuk Jeremić je za sarajevsku televiziju „Fejs“, kako je navedeno na sajtu Narodne stranke čiji je predsednik, optužio Vučića da vodi tajne pregovore o Kosovu i da je u tom sklopu „privatno“ otputovao u Njujork.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Vedro

Trenutna temperatura 17°C

Vedro

Subota
Sunčano

Max: 23°C
Min: 10°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana