Savić: Kako Đilas sada ima ideju šta treba Beogradu Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 15. 12. 2017. 20:25:04

Član Glavnog odbora SNS Aleksandar Savić upitao je danas bivšeg gradonačelnika Dragana Ðilasa, koji je najavio kandidaturu na izborima, kako je moguće da sada ima ideju šta treba Beogradu, a dok je bio na čelu prestonice znao je „samo kako da ostvari ličnu korist“.

Aleksandar-Savic-predsednik-opstine-Vozdovac-1607-2014

„Kako je moguće da Ðilas, koji je sa saradnicima Šapićem i Bjelićem ojadio Beograd, zadužio ga za 1,2 milijarde evra, bez da je i kilometar vodovodne i kanalizacione mreže izgradio u Ripnju, Pinosavi, Zucu, Belom potoku, Rakovica selu, kaže da će sve što nedostaje Beograđanima uraditi u prvoj godini mandata“, naveo je Savić, koji je i predsednik opštine Voždovac, u izjavi za medije.

Dodaje da je uveren da će građani Voždovca Ðilasa, Šapića, Šutanovca, Jankovića, Jeremića i „ostale hohštaplere“, poslati u političku istoriju nakon beogradskih izbora, jer građani Beograda, kaze, žele moderan i uređen grad, koji se razvija i u sve opštine ulaže pođednako.

„Podsećam sve te Ðilase, Šapiće, Šutanovce i Jankoviće, da su ih građani Voždovca samo na slikama viđali dok su upravljali Beogradom. Da su te iste Voždovčane kažnjavali smanjenim budžetom i izostankom radova, jer svoj glas nisu davali njima na izborima“, naveo je Savić.

On kaže da je Ðilas „samo otimao od Voždovca“, pa je toj trećoj opštini po veličini i broju stanovnika, dodelio mizerni budžet, a u naselju Zuce jedan Dom zdravlja otvarao tri puta za potrebe svoje kampanje, a da građani nisu mogli da ga koriste.

aleksandar-savic-djilas-telop

Danas se, dodao je, u Voždovac ulaže kao i u bilo koju drugu opštinu.

„Zato danas imamo više od 80 kilimetara asfaltiranog puta, izgrađeno više od 78 kilometara vodovodne i kanalizacione mreže, obnovljene i izgrađene domove zdravlja, ambulante, škole, vrtiće, parkiće… Zato je danas Voždovac lepše i bolje mesto za život“, rekao je Savić.

One Response to “Savić: Kako Đilas sada ima ideju šta treba Beogradu”

  1. ista braca kaže:

    i SNE kadrovi su isti obecavaju da ce ispuniti obećano za naselje Stepa i dalje se prave blesavi. Postavili samo kklizalište ispred svoje kancelarije

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Umerena kiša

Trenutna temperatura 13°C

Umerena kiša

Nedelja
Promenljivo oblačno

Max: 19°C
Min: 11°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana