Sajam sporta u subotu u Topčiderskom parku Beoinfo

SportSport Pocetna 22. 05. 2019. 15:26:45

Treći Sajam sporta biće održan u subotu, 25. maja, od 10 sati u Topčiderskom parku, pod sloganom „Pronađi snagu i pokreni se”, saopšteno je iz opštine Savski venac.

Sajam sporta se ove godine po prvi put održava u Topčiderskom parku, a prijavilo se više od 50 učesnika, što je rekordan broj prijavljenih. Pored promocije pokreta, zdravog života i sporta, u sklopu manifestacije će biti organizovana i takmičenja za različite uzrasne grupe – od najmlađih  do  najstarijih sugrađana, a posetioce očekuju i iznenađenja u vidu besplatnih vaučera za neke od programa koje podržava Gradska opština Savski venac.

Specijalni gosti ovogodišnjeg sajma sporta su srpska E-Sports federacija, koja će organizovati turnir za učenike srednjih škola, kompanija „Capriolo”, koja će sa biciklističkim klubovima „Partizan” i „Crvena zvezda” organizovati „Trku Savskog venca” za najmlađu populaciju (decu uzrasta od 2 do 4 godine), zatim kompanija „Power Women”, koja priprema takmičenje snage za pripadnice lepšeg pola, i „David’s Adventure Team”, koji će prirediti adrenalinsko iznenađenje za sve učesnike.

Pored sportskih klubova i organizacija sa Savskog venca, na Sajmu sporta će učestvovati i srednje škole koje će na posebnim štandovima predstavljati svoje programe. Takođe, građani Savskog venca će biti u prilici da se na jednom mestu informišu o svim besplatnim sportskim programima koje opština organizuje za svoje najmlađe sugrađane.

Cilj ove tradicionalne sportske manifestacije jeste podizanje svesti o važnosti sporta u svakodnevnom životu, razvijanje pozitivnih navika i podsticanje građana, a posebno dece i mladih na sport i rekreaciju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 20°C

Delimično oblačno

Sreda
Moguća kiša

Max: 16°C
Min: 15°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana