Razmišljanjem izvan ustaljenih okvira do novih ideja Studio B

DruštvoDrustvo Pocetna 16. 04. 2018. 14:17:38

Drugo predavanje u drugom ciklusu motivacionih govora u UŠĆE Shopping Centru održaće 19. aprila u 20 časova, pisca Uroša Petrovića, na temu – „Kako razmišljanjem izvan ustaljenih okvira doći do novih ideja i rešenja“. 

Uros-Petrovic---Tara-141603.jpg-marketing

Kao jedan od najpametnijih Srba, dugogodišnji predsednik MENSE i pisac čija dela pomeraju granice u savremenoj literaturi, Uroš Petrović će na predavanju govoriti kako da beskrajni splet naših neuronskih puteva probudimo u željenim smerovima, u zavisnosti od toga šta želimo da postignemo. Kako da nateramo tu moćnu mrežu, koja povezuje naših stotinak milijardi neurona, da zatreperi kao nikada do sada?

– Uroš će nam pokazati kako da da ono što radimo učinimo mnogostruko zanimljivijim i za sebe i druge i kako da povežemo ono što znamo i tako spoznamo nešto sasvim novo i drugačije – najavljuje Milica Stojiljković, osnivač Centra za lični razvoj „Lepo mi je“, autor i jedan od organizatora projekta.

Uz poruku predavanja „Lepo mi je, jer tako želim“ publika će, kako najavljuju, sigurno izaći sa puno novih ideja i ličnih rešenja, što je i cilj svakog od motivacionih govora.

Karte za predavanje se mogu kupiti na blagajni bioskopa Cineplexx, po ceni od 500 dinara.Uros-Petrovic---Sherlock-088.jpg-marketingjasminka

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 9°C

Pretežno vedro

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 12°C
Min: 1°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana