Rasulo u redovima opozicije se nastavlja Studio B

PolitikaPolitika Pocetna 15. 03. 2018. 19:00:06

Ideja Dragana Đilasa o ujedinjenju opozicionih stranaka i pokreta, po svemu sudeći propala je i pre nego što je ugledala svetlo dana.

djilas

Prvo je Boris Tadić na Tviteru demantovao da je podržao Đilasa, napisavši:

“Pozdravio sam Đilasovo pridruživanje ideji formiranja saveza, ali ne i podržao time njegov konkretan predlog i program… Slažemo se oko ključnih principa i ciljeva saveza, ali smatram da ne bi trebalo da iznosimo pojedinačne predloge u medijima, jer je to suprotno ideji o nenametanju liderstva. Čak se ni ne slažem sa svim tačkama Đilasovog programa. Npr. protiv sam zamrzavanja stranaka, jer bi takvo rešenje samo suzilo biračko telo”, napisao je između ostalog Tadić.

Đilasa će, po svemu sudeći, odbiti i Poktet slobodnih građana Saše Jankovića, sa kojim je zajedno nastupio na beogradskim izborima.

Saradnja sa Draganom Đilasom, kojeg su podržali na beogradskim izborima i ostalim političkim subjektima iz beogradske koalicije je moguća i poželjna, ali nema govora o utapanju PSG u savez koji predlaže Đilas, nezvanično su Danasu  rekli izvori iz Pokreta Saše Jankovića.

One Response to “Rasulo u redovima opozicije se nastavlja”

  1. ostoja kaže:

    Takodje je nastalo i rasulo u GSP, raspadaju se autobusi…To treba da bude glavna vest na studiju B, jer se tice zivota zitelja grada Beograda.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Vedro

Trenutna temperatura 17°C

Vedro

Subota
Sunčano

Max: 23°C
Min: 10°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana