Rakić: Trajković ponovo laže narod Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 25. 08. 2018. 14:50:18

Predsednik Srpske liste Goran Rakić ocenio je da je Momčilo Trajković svojim najnovijim saopštenjem o predsedniku Aleksandru Vučiću i Srpskoj listi „pokazao da je spreman za hospitalizaciju“.

 

„Zbog njegovog stanja ne želim da mu se rugam ili smejem, ali moram da konstatujem da ono zahteva odgovarajući stručni tretman, jer svako pa i on ima pravo na lečenje i zdravstvenu zaštitu, a i to mu je besplatno obezbedila država Srbija“, saopštio je Rakić.

„Dok se predsednik Vučić hrabro bori da spasi šta se spasti može u međunarodnoj areni po pitanju Kosova i Metohije i našeg napaćenog naroda, nebitni pojedinci političkog blata prošlosti, koji su angažovani da za račun neprijatelja srpskog naroda napadaju sopstvenog predsednika, ponovo lažu narod pokušavajući da tako sakriju svoje tragove koji smrde nečoveštvom“, naveo je Rakić.

Trajković je prethodno reagovao na jučerašnju izjavu predsednika Vučića, koji je rekao da mu je najsmešnije kada o Čaglavici nadomak Prištine pričaju oni koji su srpsku zemlju u tom mestu prodali Albancima.

„Kada se pojavi Moma Trajković i govori o tome dođe mi da se uhvatim za glavu i kažem „šta je ovo“…Vi koji ste preprodali pola srpske zemlje u okolini Pristine da nam danas solite pamet kako i na koji način da štitimo svoje interese“, rekao je Vucić novinarima u Beogradu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 29°C

Pretežno vedro

Utorak
Pretežno sunčano

Max: 31°C
Min: 20°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana