Radulović: Đilas bi trebalo da se izvini Beograđanima zbog veće cene vrtića Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 12. 02. 2018. 09:30:52

Predsednik pokreta Dosta je bilo, Sasa Radulović reagovao je na izjavu Dragana Đilasa koji je tokom kampanje rekao da garantuje besplatna obdaništa i izgradnju novih sve do ukidanja lista čekanja. Radulović navodi da bi Đilas prethodno trebalo da se izvini Beograđanima koji su zbog njega preplaćivali cenu vrtića. Ovo je samo još jedna od licemernih izjava Dragana Đilasa, koga u DSu otpužuju da je finansijski devastirao stranku sa svojim pomoćnikom Aleksandrom Šapićem i više miliona evra uzeo za sebe i širenje svog biznisa.

dostajebilo13032016.jpg

Lider pokreta Dosta je bilo (D JB) Saša Radulović prebacio je Draganu Ðilasu da je prekopirao njegov predizborni program za Beograd. „Mnogo nam je drago da je programska tačka D JB o besplatnim vrtićima postala deo programa ostalih političkih opcija. Cena je oko 30 miliona evra na godišnjem nivou. Još samo da kažu kako će to da plate. D JB kaže: oporezivanje neizgrađenog građevinskog zemljište tajkuna“, napisao je Radulović na svom Tviteru.

On je time aludirao na tvit u kome kandidat za gradonačelnika liste „Dragan Ðilas – Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju!“, obećava Beograđanima besplatna obdaništa.

Nakon toga, Radulović je i napisao i da se nada da će Ðilas priznati Beograđanima da je pogrešio što je veliki broj njih, dok je on bio gradonačelnik, preskupo plaćao cenu vrtića, kao i da će prihvatiti tačku programa D JB da Beograd vrati roditeljima te pare.

Radulović je dodao i da niko ko je zloupotrebljavao javne resurse neće moći da se sakrije iza rečenice: „Nije vreme da napadate opoziciju“.

„Paraziti nisu opozicija. Paraziti su paraziti. Ko god želi da se zove opozicijom bi morao da se ogradi od svega što rade paraziti“, napisao je Radulović na Tviteru.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 1°C

Delimično oblačno

Nedelja
Moguća kiša

Max: 4°C
Min: 0°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana