Radovi u Patrisa Lumumbe i Uralskoj Beoinfo

BeogradBeograd Pocetna 13. 09. 2018. 19:25:48

Tokom radova koje izvode JKP „Beogradske elektrane” izmenjen je režim saobraćaja u ulicama Patrisa Lumumbe i Uralskoj. Kako je saopštio Sekretarijat za saobraćaj, radovi se izvode po fazama. Od danas do 22. septembra izmenjen je režim saobraćaja u Patrisa Lumumbe, između ulica Stevana Dukića, Uralske i Husinjskih rudara, do kada je i zatvoren saobraćaj u Uralskoj, između ulica Husinjskih rudara i Mirijevskog bulevara.

sekretarijat---za--saobracaj

Izmena režima saobraćaja u Patrisa Lumumbe, kod raskrsnice sa ulicama Uralskom i Husinjskih rudara, važi od 23. septembra do 2. oktobra, a u istoj ulici, na uglu sa Uralskom, od 3. do 9. oktobra.

Radovi se nastavljaju još u pet faza do 4. novembra, kada će se periodično menjati režim saobraćaja u delovima ovih saobraćajnica i to redom: u raskrsnici ulica Patrisa Lumumbe i Uralske od 10. do 13. oktobra, kod raskrsnice sa Uralskom od 14. do 18. oktobra i od 19. do 23. oktobra, zatim između Mirijevskog bulevara i Uralske od 24. do 28. oktobra i od 29. oktobra do 4. novembra, navodi se u saopštenju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 14°C

Pretežno vedro

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 13°C
Min: 3°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana