Radovi u Beogradu napreduju prema predviđenoj dinamici Studio B

BeogradBeograd Pocetna 13. 09. 2017. 12:05:12

Radovi na rekonstrukciji ulica, trgova i mostova u prestonici nisu stali, rekao je zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović.

mladenovic

– Radovi sigurno nisu stali. Radi se i u Ruzveltovoj, Bulevaru oslobođenja i na Brankovom mostu. Nadzorni organi Grada Beograda vrše redovnu kontrolu tih radova, i s te strane ne mogu da kažem da imamo bilo kakavu najavu ili mogućnost da dođe do bilo kakvog odlaganja završetka radova – istakao je Mladenović.

On je, gostujući u Jutarnjem programu Studija B, potvrdio da Grad Beograd prema izvođačima radova izmiruje sve obaveze i da se radi predviđenom dinamikom.

– Najviše je nedoumica bilo oko rekonstrukcije Brankovog mosta, jer radnici „Mostogradnje” većinu tih radova sada izvode u šupljini mosta, tako da nisu vidljivi u ovoj fazi. Ali i to će se promeniti kada se, posle ugradnje više od 40 tona čeličnih konzola, bude prešlo na izgradnju nove biciklističke i staze za pešake, kao i nove ograde, dela mosta koji nije bio dostupan pešacima više od 10 godina – ukazao je Mladenović.

Takođe je istakao da radovi povremeno izazivaju gužvu u vreme saobraćajnih špiceva, ali da nema zastoja u saobraćaju, i ponovio apel vozačima da poštuju sva ograničenja brzine i drugu signalizaciju.

– Uz još malo strpljenja naših sugrađana, već krajem oktobra biće završena većina radova koji se trenutno izvode u prestonici – zaključio je zamenik gradonačelnika.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 23°C

Pretežno oblačno

Utorak
Moguća kiša

Max: 22°C
Min: 15°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana