Radovi na vodovodnoj mreži Beoinfo

BeogradBeograd Pocetna 10. 03. 2019. 14:48:04

Planirani radovi na vodovodnoj mreži u opštinama Voždovac i Zemun, kao i redovno ispipranje vodovodne mreže u Čukarici, dovešće do prekida u vodosnabdevanju pojedinih delova ovih opština u ponedeljak 11. i utorak 12. marta, saopšteno je iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”. 

vodovod

U opštini Voždovac u utorak, 12. marta od 8 do 22 sata bez vode će ostati potrošači u naseljima Ripanj i Mala Ivanča u ulicama Put za Trešnju, Put za Bošnjake, Put za Stublove, Put za Bubanju, Kragujevački put od Puta za Pavićevac do Puta za Trešnju, Ulica Krajiških brigada, Beogradska ulica, Oskoruša i Put za Simidžiće.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u Zemunu, u utorak od 9 do 22 sata bez vode će ostati potrošači u ulicama Miloša Bandića, Radoja Dakića i Aleksandra Dubčeka.

Ekipe JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ izvodiće radove na redovnom ispiranju vodovodne mreže na opštini Čukarica od ponedeljka 11. marta do subote 16. marta. Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u vremenu od 22 do 6 sati osetiće sledeći potrošači: 11 i 12. mart, u naseljima Banovo brdo, ispod Požeške ulice i Čukarička padina, oivičenim ulicama: Požeška, Paštrovićeva, Radnička i Lazarevački drum; 12 i 13. mart, u naselju Banovo brdo ispod Požeške ulice, oivičenom ulicama: Kneza Višeslava, Blagoja Parovića, Žarkovačkom i Trebevićkom; 13 i 14. mart, u naseljima Julino brdo, Repište i Žarkovo, sa granicom do ulica Prote Milorada Pavlovića (Mije Oreškog), Šavničke i Dimitrija Avramovića; 14 i 15. mart,  u naselju Cerak; 15 i 16. mart, u naseljima Žarkovo i Bele vode.

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Iz „Vodovoda“ apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Radovi na redovnom ispiranju vodovodne mreže, obavljaju se nekoliko puta godišnje i obezbeđuju da voda na česmama i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta. Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 29°C

Pretežno oblačno

Subota
Pljusak

Max: 20°C
Min: 16°C

Pljusak

Vremenska prognoza za 5 dana