Radovi na Palilulskoj pijaci teku punom parom Studio B

BeogradBeograd Pocetna 14. 01. 2018. 13:03:49

U toku je rekonstrukcija Palilulske pijace čiji se završetak očekuje sredinom 2019. godine. Sa četiri etaže i potpuno pokrivena, ova pijaca biće najmodernija u našem gradu, rekao za Studio B Ivan Sočo, direktor JKP Gradske pijace.

pijaca-palilula

Svakoga dana trideset radnika pomoću kamiona i bagera grade temelje najmodernije pijace u našem gradu. Radovi su počeli krajem novembra meseca, a njihov završetak je planiran sredinom 2019.godine. Direktor JKP Gradske pijace Ivan Sočo kaže da će 12 i po hiljada kvadratnih metara ovog prostora nakon završetka radova izgledati potpuno drugačije.

Nova Palilulska pijaca biće nalik čuvenim pijacama u Barseloni i Madridu. Cene zakupa na će ostati iste, ali će zakupci plaćati struju i vodu kao dodatne troškove.

Umesto starih zalenih tezgi prodavci ce hranu prodavati u pravim Buticima hrane, kaže direktor JKP Gradske pijace, Ivan Sočo.

A dok traju radovi Palilulci i dalje mogu da se snabdevaju na svojoj omiljenoj pijaci koja je premeštena 50 metara, prekoputa ovog gradilišta kod Tašmajdana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Oblačno

Trenutna temperatura 11°C

Oblačno

Utorak
Oblačno

Max: 16°C
Min: 8°C

Oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana