Stefanović: MUP brine o bezbednosti Tanjug

DruštvoDrustvo Pocetna 01. 05. 2018. 12:50:14

Ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović obišao je pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova, koji na izletištu na Avali brinu o bezbednosti ljudi koji obeležavaju 1. maj i tom prilikom svim građanima Srbije čestitao Međunarodni dan rada.

policijamup72019072014.jpg

„Svim građanima Republike Srbije čestitam Prvi maj. Ovo je praznik kada treba da se setimo svih onih koji su se izborili za prava radnika, ali i dan kada primerom treba da pokažemo da smo ozbiljni i odgovorni ljudi. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i danas su na terenu, rade kako bi osigurali bezbednost i bili tu ukoliko ljudima zatreba pomoć“, istakao je Stefanović.

Ministar je precizirao da su na izletištima angažovani pripadnici vatrogasno-spasilačkih brigada koji vode računa o tome da neka vatra slučajno ne uzrokuje požar.

„Pripadnici policije opšte nadležnosti danas će patrolirati na svim lokacijama u Srbiji na kojima se okuplja veći broj građana kako bi osigurali maskimalnu sigurnost i bezbednost“, kazao je Stefanović.

Prema rečima ministra, doprinos bezbednosti pružiće i pripadnici interventne jedinice, Policijska brigada, saobraćajna policija i sve druge jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova, a na izletištu na Avali angažovan je i policijski orkestar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Sumaglica

Trenutna temperatura 13°C

Sumaglica

Nedelja
Promenljivo oblačno

Max: 19°C
Min: 11°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana