Prijavite deponiju i napuštena vozila

Beograd 16. 03. 2016. 10:54:26

Gradska uprava i Služba za komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima pozivaju građane da nastave da prijavljuju lokacije na kojima se nalaze neuređene površine i zapuštene zelene površine, površine sa smećem, građevinskim šutom – divlje deponije.

deponija18012015.jpg

Oni mole Beograđane da ne prijavljuju deponije sa privatnih parcela, već samo sa javnih površina.

U saopštenju „Beokom servisa“ se kaže da će po prijavi gradska komunalna preduzeća obići divlje deponije, a na osnovu stanja na terenu, u zavisnosti od toga koliko je ona udaljena od naseljenih objekata, veličine deponije i slično, utvrdiće se prioriteti čišćenja deponija. U prethodnih nekoliko dana prijavljene su 73 deponije.

Takođe, pozivaju građane da prijave vozila koja su bez registarskih oznaka, napuštena, havarisana i ostavljena na gradskim parkinzima, zelenim površinama, javnim površinama druge namene, prolazima i ostalim mestima koja ne služe parkiranju i ostavljanju vozila. Ekipe Sekretarijata za inspekcijske poslove i JKP „Parking servis“ zahvaljujući pozivima građana uklonile su prethodnih dana 62 napuštena vozila, navodi se u saopštenju „Beokom servisa“.

Za prijave deponija i sve informacije građani se mogu obratiti „Beokom servisu“ na telefone 0800-11-00-11 za pozive iz fiksne mreže Telekoma ili 011/3090-007 za ostale fiksne telefonske mreže i mobilne operatere.

2 Responses to “Prijavite deponiju i napuštena vozila”

  1. nn kaže:

    vitinska 1,beograd.napusteno i nekorisceno imanje.ljudi bacaju smece ovde,pojavile su se zmije,zabe i ostale napasti.vlasnika ne znamo.reagujte,molim vas.

  2. Jk kaže:

    Ugao Budvanske i Pljevaljske. Razgranato rastinje,nabacane kese sa djubretom. Skupljaju se psi lutalice. Molili bi da se pocisti djubre i ukloni rastinje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Oblačno

Trenutna temperatura -1°C

Oblačno

Utorak
Oblačno

Max: 2°C
Min: -1°C

Oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana