Prezentacija slobodnih poslova na Zemunskom keju Studio B

BeogradBeograd Pocetna 20. 08. 2018. 08:00:56

U nastavku akcije „Zaposlimo Zemun“, Služba Zemun Nacionalne službe za zapošljavanje i Gradska Opština Zemun organizuju za građane prezentaciju aktuelne ponude slobodnih poslova, na Zemunskom keju kod letnje scene, 22. avgusta 2018. godine od 11:00 do 13:00 sati.

nszz

 

 

Savetnici za zapošljavanje NSZ će u direktnom kontaktu ponuditi građanima ove beogradske opštine mogućnost zapošljavanja na slobodnim radnim mestima od kojih su trenutno najaktuelnije pozicije za: administrativne radnike, magacionere, kuvare, bravare, varioce, računovođe, prehrambene tehnologe, negovateljice, prodavce, medicinske sestre, negovatelje, referente maloprodaje i veleprodaje, konobare, pomoćne radnike, spremačice, vaspitače, poslovođe, vozače b, c, e kategorije, stolare, kontrolore tehničke ispravnosti, frizere…

Sa ciljem da se poveća zapošljavanje, ali i poverenje građana u institucije, u okviru akcije „Zaposlimo Zemun“ svakog meseca se na otvornom prostoru održavaju prezentacije, kako slobodnih poslova i programa i mera Aktivne politike zapošljavanja, tako i svih drugih usluga NSZ i Opštine Zemun.

Teme prethodne tri prezentacije odnosile su se na predstavljanje javnih poziva NSZ (ispred GO Zemun), na predstavljanje aktuelne ponude sezonskih poslova (u Zemun polju) i predstavljanje slobodnih poslova (u centru Zemuna). Na ovim događajima je oko 90 Zemunaca pokazalo interesovanje za neku od ponuda NSZ, a 10 nezaposlenih lica je i radno angažovano na sezonskim poslovima.

U realizaciji ovih događaja GO Zemun je aktivno učestvovala kroz prezentaciju svojih programa i olakšica za građane. I u narednom periodu, a najmanje jednom mesečno, Opština i NSZ će ovakve i slične događaje nastaviti da organizuju, a u najavi su prezentacije u Ugrinovcima, Batajnici i naselju Altina.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Oblačno

Trenutna temperatura 14°C

Oblačno

Subota
Mogući pljuskovi

Max: 19°C
Min: 13°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana