Pretnje odbornicima SNS-a u G.Milanovcu Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 13. 02. 2019. 14:32:00

Odbornicima SNS u parlamentu Gornjeg Milanovca upućene su pretnje putem društvenih mreža, koje je Opštinski odbor te stranke osudio i okarakterisao kao poziv na linč.

sns108032016.jpg

SNS je uz saopštenje u kome osuđuje pretnje dostavio i fotografije sa tim pretnjama na drustvenim mrežama.

„Najoštrije osuđujemo pretnje koje su upućene na fejsbuk profilu Marka Ilića. Slični napadi i „liste za odstrel“ su i na fejsbuk stranici Gornji Milanovac čiji je administrator Ranko Tomić“, navodi se u saopštenju OO SNS Gornji Milanovac.

U saopštenju se navodi da pripadnici Saveza za Srbiju kao i pojedinci poput izvesnog Spasoja Srbovića, Marka Ilića i njima sličnih „promotera nasilja“, daju sebi za pravo da „pozivaju na linč, silovanje, nabijanje na kolac… predstavnika lokalne vlasti“.

SNS iz Gornjeg Milanova takođe poziva državne institucije da odmah reaguju na podnete krivične prijave za ugrožavanje bezbednosti odbornika kao i sekretara Skupštine opštine.

One Response to “Pretnje odbornicima SNS-a u G.Milanovcu”

  1. RT kaže:

    Poštovani, odakle Vam pravo da bez ikakvih dokaza navodite imena ljudi prema saopštenju ovog opštinskog odbora? U novinama se i imena uhapšenih ubica prikazuju inicijalima, a Vi ovde poštenom svetu crtate mete na čelima?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 13°C

Delimično oblačno

Utorak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 23°C
Min: 13°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana