Preko dva miliona koverata za današnje „Uzmi račun i pobedi“ Tanjug

EkonomijaEkonomija Pocetna 03. 03. 2018. 13:50:42

Za prvo ovogodišnje izvlačenje u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“, danas u 17:30, u kome dobitnike očekuju vredne nagrade, stiglo je preko dva miliona koverata.

racun-fiskalni-koverti

 

Koverte će izvlačiti teniserka Jelena Janković, automobilisti Dušan Borković i Nikola Miljković, glumci Ivana Dudić i Luka Raco, kao i košarkaši Marko Ždero i Dejan Majstorović – koji su podržali „Godinu borbe protiv sive ekonomije“.

U direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a, gosti će iz ogromnog bazena, u kojem se nalazi 2.084.189 koverti, koliko je pristiglo do naznačenog roka za prvo izvlačenje, izvući srećne dobitnike dvosobnog stana, površine 52.53 m2 u naselju Braća Jerković – „Padina“, 12 automobila „FIAT 500L“, kao i 20 robnih vaučera koji se mogu iskoristiti u prodajnim objektima „Tehnomanija d.o.o.“ i „DIS d.o.o.“

Priređivač nagradne igre – Vlada Republike Srbije, će sve srećne dobitnike kontaktirati već u nedelju 4. marta i obavestiti o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Komisija, koja se sastoji od pet članova, prisustvuje izvlačenju i odmah tokom emisije, vrši proveru ispunjenosti uslova definisanih Pravilima nagradne igre. Ukoliko Komisija ustanovi da bilo koja od izvučenih koverata ne ispunjava uslove za učešće u nagradnoj igri, izvlačenje koverata se nastavlja sve dok se ne izvuče koverta koja ispunjava uslove.

Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri. Ukoliko se utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u narednu nagradnu igru koju će priređivač organizovati.

Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu „Politika“ u sredu 7. marta, kao i na internet stranicama Vlade Republike Srbije i nagradne igre www.uzmiracun.rs i Radio televizije Srbije .

Dobitnici nagrada dobiće uputstvo o preuzimanju nagrada u roku od 30 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu „Politika“ dok je rok za preuzimanje nagrada 60 dana od dana objavljivanja dobitnika u „Politici“.

Sve koverte koje su pristigle na šaltere „Pošte Srbije“ do kraja radnog vremena, odnosno do termina predviđenih za pražnjenje poštanskih sandučića 2. marta, učestvuju u prvom izvlačenju.

Koverte koje ne budu izvučene ili su stigle posle 2. marta, učestvuju u narednim izvlačenjima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Slaba kiša

Trenutna temperatura 6°C

Slaba kiša

Četvrtak
Promenljivo oblačno

Max: 12°C
Min: 6°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana