Predsednik opštine Zemun posetio Gerontološki centar Beograd Beoinfo

BeogradBeograd Pocetna 13. 02. 2018. 14:19:31

Povodom manifestacije „Dani čovekoljublja”, koju organizuje Gerontološki centar – Dom „Bežanijska kosa”, predsednik gradske opštine Zemun Dejan Matić posetio je ovu istituciju i tom prilikom starijim sugrađanima uručio televizor i prisustvovao koncertu Kulturno-umetničkog društva „Branko Radičević”.

Pokrivanje Zemun

– Ovde smo sa vama zato što želimo da vam iskažemo duboko poštovanje za godine uloženog rada i truda u stvaranju našeg društva i Srbije. Na mnoge načine se trudimo da vam se odužimo, poštujući vaše potrebe.  Za sve starije sugrađane na teritoriji Zemuna, pokrenuli smo mnogobrojne besplatne programe, poput izleta, rekreativnih programa, savetovališta, radionica i besplatnih karata za pozorišne predstave – rekao je Dejan Matić, uz napomenu da i Batajnica dobija klub za starije, kao i da će Zemun dobiti drugi klub.

Direktorka Gerontološkog centra Beograd Suzana Mišić i korisnici Doma zahvalili su Gradskoj opštini Zemun i KUD „Branko Radičević” na dugogodišnjoj saradnji.

Ovo je bila i prilika da predsednik gradske opštine Zemun sazna nešto više i o aktuelnim problemima korisnika doma, poput nedostatka klupa na obližnjem autobuskom stajalištu. Predsednik Matić je obećao starijim sugrađanima da će u najskorije vreme taj problem biti rešen.

Penzioneri nisu krili zadovoljstvo što su u prilici da učestvuju u programima koje organizuje Gradska opština Zemun, kao i da imaju česte susrete sa prvim čovekom opštine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 6°C

Pretežno oblačno

Utorak
Promenljivo oblačno

Max: 9°C
Min: 5°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana