Predavanje „Zajedno smo jači” održano u Zemunu Studio B

BeogradBeograd Pocetna 08. 03. 2018. 09:56:41

Predavanje o nasilju na sportskim priredbama i među navijačima i navijačkim grupama održali su inspektori Odeljenja za suzbijanje maloletničke delinkvencije Policijske uprave za grad Beograd Miloš Jovanović i Miodrag Sulejmanović. 

predavanje-zemun.jpg1

U organizaciji Kancelarije za mlade Gradske opštine Zemun i Školskog tima Zemunske gimnazije protiv nasilja, zanemarivanja i zlostavljanja održano je predavanje „Zajedno smo jači” u sali u Kosovskoj 9.

– Ovom akcijom, usmerenom na upoznavanje mladih sa fenomenom nasilja u jednom segmentu društva, Opština Zemun nastavlja da podržava prevenciju negativnih pojava na sportskim terenima, ali i na svim ostalim okupljanjima – kaže član Veća GO Zemun Zoran Borjan.

Učenici trećeg razreda Zemunske gimnazije su po preporuci inspektora Šestog odeljenja pogledali film „Američka istorija Iks”, a zatim se upoznali sa istorijatom i fenomenom navijačkog nasilja na svetskim i domaćim terenima, kao i sa zakonskom regulativom Republike Srbije koja uređuje i sankcioniše nasilje i nedolično ponašanje na sportskim priredbama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 21°C

Pretežno vedro

Utorak
Malo i umereno oblačno

Max: 23°C
Min: 12°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana