Poziv iz Dume: Ruskinje, nemojte sa strancima, biće dece Tanjug

SvetSvet Pocetna 14. 06. 2018. 12:39:45

Predsednica odbora ruske Dume za porodična pitanja Tamara Pletnova poručila je Ruskinjama da tokom Svetskog prvenstva u fudbalu ne stupaju u seksualne odnose sa stranim naivijačima.

moskva-rusija-radicastb4

foto Studio B

Prema njenim rečima, Ruskinje bi takvim ponašanjem stvorile sebi mnoge probleme, poput toga da se rađaju deca u porodici sa jednim roditeljem, ili da se desi da decu odvedu očevi.

„Čak i ako se dese brakovi nakon takvih situacija, devojke ne umeju iz njih da se izvuku. Onda, dolaziće u moju komisiju, plaču, oduzeto im je dete i tako dalje”, rekla je Pletnova i podsetila šta se dogodilo nakon olimpijskih igara održanih u Moskvi 1980., kada je drastično porastao broj samohranih majki.

Ona je naglasila da su ta deca dosta patila.

„A još ako je u pitanju otac druge rase… Trebalo bi da rađamo našu decu. Nisam nacionalista, ali ipak… Znam da i deca pate, a onda ih očevi napuste i to je sve. Ostaju ovde sa majkom“, izjavila je Pletnova za Radio “Govorit Moskva“.

Svetsko prvenstvo u fudbalu u Rusiji počinje danas i trajaće do 15. jula.

Očekuje se da će Moskvu tokom prvenstva posetiti oko milion turista,dok je na zvaničnom sajtu FIFA-e prodato više od dva miliona ulaznica.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 14°C

Vedro

Sreda
Pretežno sunčano

Max: 24°C
Min: 12°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana