Posle Toleta – Kokeza

SportSport Pocetna 20. 05. 2016. 14:01:41

Slaviša Kokeza jednoglasno je izabran za novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Posle dva mandata i osam godina na čelu Fudbalskog saveza Srbije, Tomislav Karadžić se povlači.

Dosadašnji potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza imenovan je za prvog čoveka te organizacije na Izbornoj skupštini u Staroj Pazovi.

Kokeza je dobio jednoglasnu podršku 77 delegata u Kući fudbala FSS i tako zamenio Tomislava Karadžića, koji je osam godina bio na čelu Saveza.

Kokeza, jedini kandidat za predsednika FSS, dobio je četvorogodišnji mandat u periodu od 2016. do 2020. godine.

Kokeza je dobio jednoglasnu podršku
„Stvaranje pozitivne atmosfere oko reprezentacije i unutar nje – to je moj prvi cilj. Propustili smo tri velika takmičenja i nema potrebe da ističemo koliki je to gubitak. Na to su uticali mnogi faktori, ali kriza rezultata je očigledna. Izabrali smo novog selektora, dokazanog, i moramo da vratimo poverenje nacije. Neophodno je da iskorenimo klubaštvo i lične interese jer moramo da budemo ujedinjeni na putu ka SP“, rekao je Kokeza predstavljajući program delegatima Skupštine.

Novi članovi Izvršnog odbora su Branko Stojaković, Novica Tončev, Miodrag Janković, Goran Bunjevčević, Goran Milanović, Savo Milošević, Darko Ramovš i Janko Žamberi, dok će generalni sekretar ostati Nebojša Ivković.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti