Poljak u zatvoru zbog kidnapovanja britanske manekenke Tanjug

SvetSvet Pocetna 05. 08. 2017. 20:25:00

Poljak sa prebivalištem u Velikoj Britaniji osuđen je na zatvorsku kaznu zbog kidnapovanja britanske manekenke koju je prošlog meseca šest dana držao zarobljenju na severu Italije, prenosi AP.

hapsenje-policija

Navodi se da je milanska policija saopštila da je uhapšeni muškarac osumnjičen za kidnapovanje sa ciljem iznude, ne otkrivajući njegov identitet.

Policijski zvaničnik Lorenco Bukosi kazao je novinarima da je 20-godišnja Britanka došla u Milano na poziv na snimanje modnih fotografija, koji je bio lažan, i da je kidnapovana 11. jula.

Italijanski list „Korijere dela sera“ je objavio, pozivajući se na sudske dokumente, da je otmičar drogirao tu ženu i držao je zarobljenu u malom gradu u severozapadnom regionu Pijemont. Navodi se da joj je u jednom trenutku rečeno da može da bude oslobođena nakon što otmičar dobije 50.000 evra.

Istražitelji utvrduju da li je Britanka oteta kako bi na internetu bila objavljena njena prodaja u seksualno roblje.

Italijanski dnevnik je naveo da je otmičar otkrio u međuvremenu da ona ima malo dete i zbog toga je procenio da ne bi odgovarala za seks trafiking.

Bukosi je kazao da je osumnjičeni ostavio ženu ispred britanskog konzulata u Milanu 17. jula, ali da nije jasno zašto je kidnapovanje okončano.

Istražuje se i da li je osumnjičeni imao saučesnike.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 26°C

Pretežno oblačno

Ponedeljak
Pljusak i grmljavina

Max: 24°C
Min: 19°C

Pljusak i grmljavina

Vremenska prognoza za 5 dana