Policija ispituje događaje u porodilištu po nalogu tužioca Tanjug

HronikaHronika Pocetna 16. 05. 2018. 12:11:56

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu naložilo je policiji da sasluša bivšeg rukometnog reprezentativca Nedeljka Jovanovića povodom događaja u porodilištu u Višegradskoj, kao i da uzme izjave od medicinskog osoblja koje je prisustvovalo incidentu, a koji je, prema pisanju medija, on izazvao.

MUP-2

 

Portparol tužilaštva Aleksandra Ðenadić rekla je Tanjugu da tužilaštvo očekuje izveštaj policije nakon što obavi razgovore sa svima, nakon čega će odlučiti o daljem postupanju.

Traženi su i video snimci događaja.

Mediji su preneli da je Jovanović u utorak ispitan u policiji, kao i da je priznao da je pogrešio i da se izvinjavao zbog haosa koji je napravio u nedelju uveče, kada su se supruga prevremeno porodila u šestom mesecu trudnoće.

Rukometaša je prijavila jedna od medicinskih sestara, koja je te noći bila dežurna u zgradi porodilišta u Višegradskoj.

Jovanović je dan nakon incidenta, ponovo posetio GAK Višegradsku, da bi se medicinskom osoblju izvinio za svoje ponašanje.

Mediji prenose da je on u nedelju oko pola dvanaest uveče upao u porodilište, gde je pokušao da razvali vrata, da je vikao i krivio lekare za prevremeni porođaj njegove verenice, kao i da je ušao i u deo gde se žene poradaju gde je civilima pristup zabranjen.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 25°C

Pretežno vedro

Sreda
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 27°C
Min: 18°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana