Podzemni prolaz kod TC „Ušće” ponovo osvetljen Beoinfo

BeogradBeograd Pocetna 14. 05. 2017. 11:23:54

Gradski menadžer Goran Vesić kaže da je Elektroprivreda Srbije, posle urgencije iz Grada Beograda, donela odluku da ponovo pusti struju u podzemnom prolazu kod TC „Ušće”.

uscesopingSTB

– Podzemni prolaz kod TC „Ušće” će ponovo biti osvetljen i tako je privremeno rešen ovaj problem – rekao je Vesić i dodao da je isključenje struje posledica višedecenijskih nerešenih odnosa kada je u pitanju održavanje infastrukturnih objekata.

Kako je Vesić istakao da još od osamdesetih godina prošlog veka u Beogradu niko ne održava izgrađenu infrastrukturu kao što su mostovi, nadvožnjaci i podzemni prolazi.

– Jednom izgrađena infrastruktura mora da se održava da ne bi propadala, ali to u našoj zemlji niko nije radio i zato se prilikom rekonstrukcije takvih objekata plaća višestruko veći iznos nego što bi bio potrošen da su redovno održavani – rekao je Vesić i dodao da je Grad Beograd odlučio da preduzeme mere po tom pitanju i da prekine sa takvom praksom.

Prema njegovim rečima, popisujemo javnu infrastrukturu i biće određena preduzeća koja će u svom planu poslovanja imati predviđen novac i za njeno održavanje.

One Response to “Podzemni prolaz kod TC „Ušće” ponovo osvetljen”

  1. Boban kaže:

    Bruka i sramota. Ukratko.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 26°C

Delimično oblačno

Petak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 28°C
Min: 18°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana