Počeli radovi u naselju Veljko Vlahović – kraj izlivanju kišne kanalizacije Studio B

BeogradBeograd Pocetna 03. 08. 2018. 08:44:52

Decenijski problem izlivanja kanalizacije u naselju Veljko Vlahović, do kojeg dolazi usled atmosferskih padavina i izlivanja otpadnih voda, biće rešen za dva meseca, najavio predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić.

vozdovac

Radovi na kanalizaciji, u dužini od 450 metara, izvode se od okretnice autobusa 26 do kućnog broja 46 i deo ulice će tokom radova biti zatvoren za saobraćaj, rekao je Savić, koji je obišao naselje zajedno sa pomoćnikom gradonačelnika Aleksandrom Marković i direktorom JKP „Beogradski vodovod i kanalizacije“ Draganom Đorđevićem, navodi se u saopštenju.

Pomoćnik gradonačelnika Aleksandar Marković istakao je da grad želi da olakša svakodnevnicu građanima i zato vodi računa o njihovim predlozima koji se rešavaju po prioritetu.

Predsednik opštine Voždovac se zahvalio građanima na strpljenju i razumevanju i istakao da su njihovi predlozi oko rešavanje ovog, ali i ostalih pitanja uvek na prvom mestu, saopšteno je iz opštine Voždovac.

One Response to “Počeli radovi u naselju Veljko Vlahović – kraj izlivanju kišne kanalizacije”

  1. Rada kaže:

    Pozdravljam odluku da se posle toliko godina sredi kišna kanalizacija u naselju Vojvode Vlahovića.

    Međutim, žitelji ovog naselja sada imaju drugi problem: ukidanje linije 26L

    Zašto linija 26L ne može da vozi alternativnim putem, od vrtića „Garfild“ pa kroz naselje-tamo gde se nema radova za kišnu kanalizaciju?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 25°C

Vedro

Ponedeljak
Moguća kiša

Max: 18°C
Min: 15°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana