Konsultacije u Narodnoj skupštini bez predstavnika SzS Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 16. 04. 2019. 10:37:24

Na poziv predsednice Skupštine Maje Gojković, u Narodnoj skupštini održane konsultacije sa predstavnicima poslaničkih grupa, u odsustvu predstavnika stranaka iz Saveza za Srbiju, kao i poslanika Moderne Srbije.

konsultacije-poslan.-grupa-tanjug

foto Tanjug

Predsednica Narodne skupštine Srbije Maja Gojković poručila je da je parlament mesto za dijalog, a ne ulica, kao i da na ulici ne može o bilo čemu da se raspravlja. Gojković je, nakon konsultacije sa predstavnicima poslaničkih grupa rekla, da je zaključeno da su nužne izmene i dopune Poslovnika kako bi omogućili bolji rad parlamenta u vremenu do redovnih izbora.

„Ovde se vodi dijalog i razgovara i zatupaju građani. Ulica nije mesto na kome može bilo šta da se raspravlja. Mi smo ovde legalno i legitimo izabrani velikom većinom i nastavićemo da poštujemo zakone ove države“, naglasila je Gojković.“Učestvovale su dve opozicione partije, odnosno poslaničke grupe – SRS Vojislava Šešelja, i poslanička grupa Liberalno demkratske partije Čedomira Jovanovića“, rekla je predsednica parlamenta.

Na  konsultacije nisu došli predstavnici stranaka iz Saveza za Srbiju, kao i ni poslanici Moderne Srbije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Vedro

Trenutna temperatura 9°C

Vedro

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 19°C
Min: 8°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana