Počela podela personalizovanih senior kartica Beoinfo

BeogradBeograd Pocetna 13. 02. 2018. 13:21:47

Prvih 40.000 penzionera, korisnika senior kartica, dobilo je personalizovane kartice umesto dosadašnjih nepersonalizovanih, privremenih, izjavio gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

senior-kartica--bi

Njima su te kartice poslate juče na kućnu adresu, sutra će još 20.000 penzionera dobiti svoje personalizovane kartice, a sa tim će se nastaviti dok svi članovi kluba (za sada ih je više od 200.000) ne dobiju kartice sa svojim imenom i prezimenom.

Mali je objasnio je da će penzioneri dobiti zajedno sa karticama i spisak svih maloprodajnih objekata i preduzeća partnera tog projekta, kako bi na jednom mestu imali sve podatke o tome gde i kolike popuste mogu da ostvare.

– U ovom trenutku imamo više od 800 maloprodajnih mesta i više od 200 kompanija koje su članovi ovog kluba – kazao je gradonačelnik.

On je dodao da se taj broj svakog dana povećava, kao što se povećava i broj sugrađana koji postaju deo „Senior kluba”, u kome je, prema njegovim rečima, trenutno više od 200.000 penzionera.

– Ovo je sjajan primer kako Gradska uprava i penzioneri mogu lepu stvar da urade, kako razvijamo osećaj da svi pripadamo ovom gradu  – istakao je gradonačelnik.

Podsetio je da se radi o besplatnoj kartici sa kojom penzioneri kada posećuju maloprodajne objekte koji su u projektu ostvaruju uštedu srazmernu trinaestoj penziji.

On je pozvao najstarije sugrađane da posete Sajam za treće doba, na kojem će se pričati o senior karticama, ali i o svim manifestacijama i programima koji postoje za njih.

Mali je istakao i da će penzioneri u svakom delu grada imati bar po jedan klub, kako bi imali mesto na kome će provoditi slobodno vreme, rekreirati se, a gde će biti organizovan veliki broj manifestacija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 6°C

Pretežno oblačno

Utorak
Promenljivo oblačno

Max: 9°C
Min: 5°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana