Pet koncerata Darka Rundeka u Beogradu u martu Studio B

KulturaKultura Pocetna 26. 12. 2018. 14:10:11

Koncerti su planirani u okviru manifestacije „Dani Darka Rundeka u Beogradu“, od 1. do 7. marta u Domu omladine, a biće različiti po repertoaru, postavama muzičara, scenografiji i prostoru i na taj način će umetnik predstaviti svoje raznoliko i bogato stvaralaštvo, kao i aktuelne projekte.

Darko Rundek održaće u Beogradu u martu pet koncerata, najavila je promoterska kuća Long Play.

Manifestacija počinje 1. marta nastupom u dvorani „Amerikana“ DOB-a, gde će Rundek, uz pomoć velikog pratećeg benda „Ekipa“, izvesti svojevrsni „best of“ pesama koje su obeležile njegovu karijeru, od vremena novotalasnog „Haustora“ do danas.

Potom će 2. marta u „Amerikani“ održati koncert na kome će pored ređe izvođenih kompozicija, naglasak biti na novim materijalima koje trenutno stvara sa „Ekipom“.

„Dani Darka Rundeka“ nastavljaju se 4. marta u „Klubu“ DOB-a koncertom eksperimentalnog benda „Cul-De-Sac“ u kome Rundek još od kraja osamdesetih svira bas.

„Cul-De-Sac“ broji 10 muzićara i jednog grafičara i svira slobodno improvizovanu muziku.

Manifestacija se 5. marta seli u veliku dvoranu DOB-a, gde će pevačica Andreja Kurelec-Košavić, Rundek i „Ekipa“ koncertno promovisati novi album „Mura Mura“.

„Dani Darka Rundeka“ završavaju se 7. marta koncertom Rundek Cargo Trija u Velikoj dvorani DOB-a gde će Darko zajedno sa violinistkinjom Isabel i multiinstrumentalistom Dušanom Ducom Vranićem izvoditi pesme sa albuma „Plavi avion“ i „Mostovi“.

Ulaznice u pretprodaji na blagajni DOB-a, odnosno na svim Eventim prodajnim mestima, do 15. januara koštaju od 800 do 1.500 dinara zavisno od koncerta, a od 15. januara biće skuplje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti