„Patku daj tati“: Skrivene namere „Inicijative Ne da(vi)mo Beograd“ Studio B

BeogradBeograd Pocetna 02. 02. 2017. 11:30:41

Udruženje „Patku daj tati“ smatra da je učestvovanje „Inicijative Ne da(vi)mo Beograd“  na protestima u Nišu, još jedan dokaz u nizu da je prava svrha osnivanja i delovanja Inicijative skrivena iza lažne i neargumentovane borbe protiv projekta Beograd na vodi.

beogradnavodi

U saopštenju ovog udruženja se navodi:

Jasno je da ovim pozivom na proteste u Nišu, za koje je čak organizovan i prevoz, čije troškove pokriva sama „Inicijativa“, otpočinju kampanju svog predsedničkog kandidata na predstojećim izborima, Sašu Jankovića tzv. zaštitnika građana.

Kao što je već više puta navodilo naše Udruženje, zanima nas odakle potiče novac za organizovane autobuse od Beograda do Niša i obrnuto i koji je to strani fond, ovoga puta, podržao unošenje nemira na ulice?

Odlaskom na proteste u Niš, građanima Srbije, jasno stavljaju do znanja da je svrha njihovog delovanja pronalazak žarišta i pronalazak prostora za pravljenje protesta i haosa na gradskim ulicama, a sve sa ciljem pokušaja destabilizacije i unošenja nemira.

Nakon više neuspelih protesta Inicijative u Beogradu, na kojima se pojavilo svega nekoliko desetina građana, jer su očigledno shvatili prave razloge njihovog udruživanja sada se njihovo delovanje „seli“ u Niš. Možda i grešimo, da li se protiv projekta Beograd na vodi, protiv novih radnih mesta za mlade i modernizacije našeg glavnog grada i povećanja broja turista u njemu, sada „borite“ iz Niša?Koji je sledeći grad koji će zbog vas trpeti buku, nemire i zaustavljanje regularnog saobraćaja? Koji je sledeći grad u koji ćete morati da idete samo da opravdate abnormalni novac koji vam „tata“ iz inostranstva redovno uplaćuje?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Slaba kiša

Trenutna temperatura 11°C

Slaba kiša

Utorak
Malo i umereno oblačno

Max: 16°C
Min: 9°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana