Pastor: Podržavamo listu SNS jer volimo Beograd Tanjug, Studio B

PolitikaPolitika Pocetna 13. 02. 2018. 20:48:00

Lista „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd“ je najbolja i na njoj se nalaze kredibilni ljudi, izjavio je danas član predsedništva Saveza vojvođanskih Mađara Balint Pastor.

svm13032016.jpg

Na pitanje zbog čega je SVM podržao listu SNS u Beogradu, Pastor je odgovorio: „Zato što i članovi SVM-a vole Beograd“.

On je novinarima kazao da u Beogradu živi 5.000 ljudi koji se izjašnjavaju kao pripadnici mađarske nacionalne manjine i da beogradski odbor SVM funkcioniše šest godina.

„Imamo određene zamisli i ideje i želimo da ih ostvarimo. Vrlo brzo smo rešili da budemo deo ove liste, a večeras smo želeli da članove upoznamo sa planovima i sa onim što je učinjeno poslednjih nekoliko godina“, rekao je Pastor, koji je i narodni poslanik, je naveo da SVM želi da neguje dobru  saradnju sa SNS i u Pokrajini i na republičkom nivou u svim vojvođanskim lokalnim samoupravama, ali i da tu saradnju produbi u Beogradu.

Predsednik beogradskog odbora SVM Nebojša Marjanović, koji je inače na listi „Aleksandar Vucić – Zato što volimo Beograd“, rekao je da će nastaviti da se bavi jačanjem srpsko-mađarskog prijateljstva, ali i stvarima koje su bitne za sve građane Beograda.

„Imamo u vidu restauraciju Gardoš kule u Zemunu i to je samo jedan od projekata“, rekao je Marjanović i izrazio nadu da će lista broj jedan dobiti dovoljno glasova da sama formira vlast.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 14°C

Pretežno vedro

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 13°C
Min: 3°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana