„Parking servis” – profitabilno preduzeće Beoinfo

BeogradBeograd Pocetna 13. 09. 2017. 11:00:31

Sva parkirališta u Beogradu su obnovljena, a „Parking servis“ posluje profitabilno, izjavio gradonačelnik Siniša Mali tokom posete tom gradskom preduzeću.

parking-mali

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je danas JKP „Parking servis” i tom prilikom razgovarao sa radnicima i predstavnicima sindikata tog preduzeća.

Mali je podsetio da je ovo osmo preduzeće iz komunalnog sistema grada koje je posetio u proteklih nekoliko nedelja, te da se veoma dobro seća 2013. kada je preduzeće imalo gubitak oko sto miliona dinara, a grad brojna neobeležena parking mesta.

– Danas je „Parking servis” mnogo drugačiji, a sva parkirališta u gradu su obnovljena. Preduzeće posluje profitabilno, na čemu zahvaljujem rukovodstvu i naročito zaposlenima – rekao je Mali.

On je precizirao da je razgovor sa zaposlenima dragocen radi dogovora oko svih pojedinosti u radu, naročito oko pojedinačnog kolektivnog ugovora, čije potpisivanje predstoji.

– Kod zaposlenih je vidljiv optimizam, a želim i da njihova prava od naredne godine budu veća i da podelimo uspeh do kojeg smo zajedno došli – istakao je Mali.

Gradonačelnik je objasnio da će i nadalje najveći deo profita koji ostvare komunalna preduzeća ići u budžet grada jer se zahvaljujući tom novcu radi nov asfalt, kanalizacija, vodovod, vrtići, to jest povećava se kvalitet života i rada u Beogradu.

Siniša Mali je još jednom istakao značaj društvene odgovornosti svih komunalnih preduzeća, pa tako i „Parking servisa”, koji nastoji da poveća bezbednost đaka.

– Zajedno kreiramo lepši i bolji Beograd i razvijamo svest o Beogradu kao našem zajedničkom domu – poručio je Siniša Mali.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Sumaglica

Trenutna temperatura 2°C

Sumaglica

Nedelja
Moguća kiša

Max: 5°C
Min: 2°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana