Paketići za više od 1500 mališana iz Vinče Tanjug

BeogradBeograd Pocetna 17. 12. 2017. 15:12:45

Gradska opština Grocka organizovala je i danas, drugi dan zaredom, dodelu besplatnih paketića za svu decu uzrasta do šest godina iz Vinče, kao i za decu sa smetnjama u razvoju uzrasta do 12 godina.

paketici25122015

Povodom predstojećih božićnih i novogodišnjih praznika,više od 1500 mališana iz Vinče dobilo je paketiće, a predsednik opštine Grocka Dragoljub Simonović najavio je da će se ova akcija nastaviti i u narednim godinama. Podsetio je da su juče uručeni prvi dečiji paketići za oko 1.700 mališana iz Kaluđerice. „Svako dete na teritoriji opštine Grocka će dobiti paketić“, poručio je predsednik opštine, dodajući da dodela paketića ranijih godina, zbog nedostatka sredstava, nije postojala.

Istakao je da je opština uštedela sredstva „na bazi pažljive politike“ i omogućila paketiće za sve mališane, navodeći da ako se nastavi sa tim političkim trendom i narednih godina će biti održavana ova novogodišnja akcija za decu.

Predsednik Skupštine opštine Gročka Stefan Dilberović najavio da će u narednom periodu paketiće dobiti i deca iz Umčara, Vrčina, Zaklopače, Brestovika, Begaljice. Za mališane iz Vinče upriličen je i dečiji program – predstava o Štrumpfovima, Deda Mraz, princeze iz bajke, žongleri i drugi zabavni sadržaji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Umerena kiša

Trenutna temperatura 13°C

Umerena kiša

Nedelja
Promenljivo oblačno

Max: 19°C
Min: 11°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana