Otvaranje letnje kupališne sezone u SRC „Tašmajdan“ Studio B

BeogradBeograd Pocetna 13. 06. 2018. 14:00:58

Sezona kupanja na otvorenim bazenima Sportsko rekreativnog centra „Tašmajdan“ počinje u petak, 15. juna i trajaće do 31. avgusta 2018. godine.

Tasmajdan

 

 

 

U naredna dva i po meseca, posetioci će moći da uživaju na bazenima svakog dana od 10 do 19 časova. Cene karata su iste kao i prethodne godine. Pojedinačna dnevna ulaznica je 300 dinara, dok je popodnevna karta, za kupače koji dođu posle 16 časova, 200 dinara. Za decu do 2 godine ulaz je besplatan, a za mališane od 2 do 7 godina ulaznica je 100 dinara.

Sreda će i ove letnje sezone biti školski dan, kada će učenici osnovnih i srednjih škola imati besplatan ulaz uz đačku knjižicu.

SRC „Tašmajdan“ omogućio je kupovinu mesečnih karata za otvorene bazene po povoljnijim cenama, naročito za đake i studente.

Termin za noćno kupanje ove sezone produžen je za sat vremena. Kada vremenski uslovi to dozvole, posetioci će moći da uživaju u plivanju i dobroj muzici od 21 do 24 časa, a cena ulaznice je 400 dinara.

U SRC „Tašmajdan“ očekuje se još jedna uspešna sezona, koju će, prema najavama meteorologa, pratiti veoma toplo leto, sa velikim brojem tropskih dana i noći. Spas od vrućina, dobru rekreaciju, druženje i zabavu, Beograđani i njihovi gosti, već tradicionalno, moći će da pronađu u srcu Beograda, na bazenima SRC„Tašmajdan“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Magla

Trenutna temperatura -3°C

Magla

Sreda
Promenljivo oblačno

Max: 1°C
Min: -3°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana