Orlić:Ljubitelji tuđih para se vraćaju na mesto zločina Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 17. 12. 2017. 16:38:34

Član Predsedništva SNS Vladimir Orlić ocenio je da se „tajkunsko-razbojnički triling Mišković, Ðilas i Šapić, vraća na mesto zločina, pokušavajući da ponovo unesreći Beograd i Beograđane“.

orlic-sns-printskrin

On je naveo i da im se ubrzano pridružuju i drugi „strastveni ljubitelji tuđih para, koji još nisu u stanju da „pronađu prozor“.

„Gde bi drugo bio zgrčeni Janković, ako ne sa onima uz koje će svoje muke moći da leči po hotelima u centru Beča? S kim bi „građanisti“ potpuno otuđeni od naroda sarađivali lepše, nego sa Miškovićem, Ðilasom i Šapićem koji su već pokazali da neviđeni prezir prema narodu umeju uspešno da pretoče u besomučnu pljačku i ponižavanje tog istog naroda? Pa u svojoj bahatosti i ne kriju da nikakav program nemaju, već ih samo zanima „strateška“ raspodela plena, fotelja i feuda u Beogradu“, ocenjuje Orlić, saopšteno je iz beogradskog odbora SNS.

Orlić kaže i da prvo među sobom treba da podele sve dosadašnje „zasluge“, navodeći kriminalnu devastaciju grada u njihovo vreme, dugove iz tuđeg džepa teške 1,2 milijarde evra, milionske štete u fingiranim nabavkama autobusa, milionske pronevere u „bulevarskim“ mahinacijama i podzemnim smetlištima…

„Kad svoj užas među sobom podele, moći će da im bude jasno zašto ih Beograđani prepoznaju isključivo kao bandite u zajedničkom poduhvatu juriša na gradsku kasu. Šta misle o takvima građani naše prestonice su već jasno pokazali, pa tim razbojnicima koji zbog sopstvene oholosti i grabljivog karaktera poruku nisu shvatili – ponoviće i na narednim izborima“, poručio je Orlić u saopštenju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 29°C

Delimično oblačno

Petak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 30°C
Min: 21°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana