Orlić: Ilića pregazilo vreme, a govori o budućnosti Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 23. 04. 2019. 18:18:45

Vladimir Orlić, član Predsedništva Srpske napredne stranke kritikovao je lidera Nove Srbije Velimira Ilića zbog njegovog obraćanja na današnjoj pres konferenciji, koje je ocenio kao groteskno.

Beograd, 24. novembra 2018. - Clan Predsednistva Srpske napredne stranke Vladimir Orlic, odrzao je danas konferenciju za novinare u sedistu SNS. FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ bg

„Groteskno je kad o budućnosti govori čovek politički pregažen i trajno zaglavljen u prošlom veku, za kog više ne glasaju ni ukućani i na čijim konferencijama za medije malobrojna publika hrče od dosade“, naveo je Orlić u saopštenju dostavljenom medijima, dodajući da Ilića još jedino mogu da „uzmu“ njemu slični, Ðilas, Jeremić i Obradović, jer se jedine teme koje on ozbiljno razume „svode se na kraduckanje, hladnu rakiju i vruće pečenje“.

„Narodna podrška, razvoj Srbije i budućnost zemlje, nisu teme za Ilića“, konstatuje Orlić i poručuje da se tim temama bave Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka, „koji većinsku podršku naroda u Srbiji i imaju upravo zato što sa uspehom obezbeđuju nova radna mesta, fabrike, autoputeve, stanove, veće plate i penzije“.

Ilić je danas na konferenciji za novinare izjavio, između ostalog: „Budućnost Srbije je da nestane SNS i Aleksandar Vučić, dok oni traju budućnosti nema“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 18°C

Pretežno oblačno

Subota
Mogući pljuskovi

Max: 19°C
Min: 13°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana