Opština Zemun nagradila najlepše izloge

BeogradBeograd Pocetna 17. 01. 2019. 19:40:51

Opština Zemun nastavlja tradiciju pa je i ove godine nagradila najlepše izloge i tezge koji su dekorisani u prazničnom duhu. Manifestacija „Najlepši Božićni izlog“ organizuje se u cilju ulepšavanja izloga kao i podizanja svesti o zaštiti životne sredine. Organizuje se devetnaesti put a svake godine okupi sve veći broj učesnika.

Zemun - Dodela nagrada za najlepsi Bozicni izlog 2019

U konkurenciji za vredne nagrade našli su se svi oni koji su na teritoriji Zemuna ukrasili  izloge, prozore, vitrine ili tezge u duhu Božića i Nove godine. Ove godine takmičilo se  52 učesnika u dve kategorije i to za najlepši izlog i najlepšu tezgu.Najboljima su  dodeljene  nagrade i plakete.

U opštini Zemun kažu da ova manifestacija iz godine u godinu okupi sve veći broj takmičara. Dodaju da takmičarskog duha i kretaivnosti ne manjka i da je odluka o pobednicima svake godine sve teža.

Sekretar skupštine opštine Zemun Marko Janković kaže da je Beograd ove godine bio ukrašen kao i svetske metropole a samim tim izgledao kao bajka što je sigurno i motivaciono  delovalo na ovogodišnje takmičare. On dodaje da sledeće godine na 20 jubilarnom konkursu očekuje još veći broj učesnika.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Vedro

Trenutna temperatura 12°C

Vedro

Subota
Sunčano

Max: 21°C
Min: 8°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana