Odigrana pozorišna predstava u okviru projekta „Moja zemunska kartica“ Studio B

BeogradBeograd Pocetna 14. 02. 2018. 08:46:39

Predsednik gradske opštine Zemun Dejan Matić je sa starijim sugrađanima iz svih delova Zemuna, Batajnice i Ugrinovaca uživao u predstavi „Miloš Crnjanski” u Operi i teatru „Madlenijanum”, a u okviru besplatnih programa.  

madlenijanum-pozoriste

– Sa ovom praksom smo počeli u novembru 2017. godine. Razgovarajući sa našim starijim sugrađanima saznali smo da im nedostaju programi iz oblasti kulture. Tako su besplatne karte za predstave u Operi i teatru „Madlenijanum” postale deo našeg dogovora. Reakcije naših sugrađana nam govore da smo uradili pravu stvar – rekao je Matić, naglasivši da su pored besplatnih predstava, penzionerima dostupni već postojeći programi, poput rekreativnog plivanja, kurseva engleskog jezika, obuke za rad na računaru, a sa izletima se nastavlja čim dozvole vremenski uslovi.

Sugrađani i dalje mogu u Gradskoj opštini Zemun da se prijavljuju za sve programe, koriste povoljnosti koje im nudi „Moja zemunska kartica” i da predlažu i nove sadržaje koje će opština u saradnji sa drugim institucijama realizovati.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 25°C

Vedro

Sreda
Sunčano

Max: 24°C
Min: 13°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana