Odbijena legalizacija objekta u Studentskoj ulici Studio B

BeogradBeograd Pocetna 19. 05. 2017. 13:03:46

Beogradski Sekretarijat za poslove legalizacije objekata doneo je Rešenje kojim se odbija legalizacija SZUR „Indeks 10“ u Studentskoj ulici broj 45a vlasnika Alili Amida.

sekretarijatsekretarijati12082014.jpg

Posle donošenja odbijajućeg rešenja Sekretarijata, stvoreni su uslovi da Grad Beograd, posle završetka zakonske procedure, ukloni bespravno izgrađen objekat u Studentskoj 45a, rečeno je u Skupštini grada.

Objekat u Studentskoj 45 a, pored Studentskog grada na Novom Beogradu, izazvao je pažnju javnosti, ali i negodovanje žitelja tog dela grada, pošto je za svega nekoliko meseci umesto montažnog objekta, bez dozvole, izgrađen moderan poslovni objekat.

Gradski menadžer Goran Vesić optužio je nedavno „gradsku opštinu Novi Beograd i predsednika te opštine Aleksandra Šapića da su odgovorni za podizanje bespravnog objekta“.

Navodi i da je Grad Beograd reagovao na taj slučaj bespravne gradnje kada je ustanova Studentski centar „Beograd“ dopisom od 14. februara godine obavestila opštinsku građevinsku inspekciju da se izvode radovi na predmetnom objektu, a da je vlasnik Alili Amid preminuo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 14°C

Vedro

Sreda
Pretežno sunčano

Max: 24°C
Min: 12°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana