Očitavanje vodomera u Vrčinu sutra i prekosutra Beoinfo

BeogradBeograd Pocetna 13. 10. 2017. 12:27:43

Ekipe JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” očitavaće sutra i prekosutra, 14. i 15. oktobra, vodomere u naselju Vrčin, pa iz ovog preduzeća pozivaju stanovnike ovog naselja, kao i vlasnike vikendica da izađu u susret čitačima BVK i tako pomognu da ova akcija protekne u atmosferi međusobne saradnje.

makis125092014.jpg

U slučaju loših vremenskih uslova, akcija će biti odložena za prvi naredni period kada vreme bude prihvatljivo za očitavanje.

Iz „Beogradskog vodovoda i kanalizacije” mole potrošače da omoguće pristup vodomernim skloništima (šahtovima, podrumima…), da vodomerna mesta budu dostupna i čista, da kapije dvorišta ili podruma u kojima se vodomeri nalaze budu otključane, da vozila budu parkirana van šahtova i na taj način doprinesu efikasnom očitavanju. Zajedničkom akcijom, vodomeri će biti očitani u najkraćem mogućem periodu, a računi pravovremeno dostavljeni svim potrošačima.

Sve dodatne informacije građani mogu da dobiju u Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 22°C

Vedro

Ponedeljak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 30°C
Min: 21°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana