Obradović: Hvala Hanu što nas nije pozvao na sastanak Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 08. 02. 2018. 14:53:12

Lider pokreta Dveri Boško Obradović zahvalio je danas komesaru za proširenje Johanesu Hanu što ga nije pozvao na razgovor s opozicionim predstavnicima, poručivši da se „sad vidi ko je na briselskim jaslama, a ko prava opozicija“.

bosko-obradovic

Dveri, kažu, ne vole da ih „postrojavaju nižerazredni činovnici briselskog CK EU“, a Obradović u pisanoj izjavi za medije tvrdi da je „jedina poenta“ današnjeg sastanka Hana sa opozicijom da obezbedi saveznike srpskom predsedniku za priznanje nezavisnog Kosova, brisanje preambule o KiM iz Ustava i ispunjenje svih drugih uslova iz EU.

„Ili, neko možda smatra da su Čedomir Jovanović, Dragan Šutanovac i Nenad Čanak opozicija Vučiću? Ko jedini iz opozicije nije pozvan u ovo društvo za izdaju KiM? Jedino Dveri i ÐB, ako ne računam ostale iz opozicije koji sede u lokalnim vlastima sa SNS“, navodi Obradović, uz zahvalnost Hanu „što nismo pozvani na ovaj folirantski skup“.

Obradović još kaže da su Dveri danas najmoderniji evropski pokret u Srbiji, jer, dodaje, širom evropskih zemalja na izborima sve više pobeđuju političke opcije koje imaju sličan program sa Dverima jer se protive diktatima iz Brisela.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 4°C

Pretežno oblačno

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 8°C
Min: 1°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana