Obnova Cerske ulice na Vračaru Studio B

Objavljeno: 17.06.2019. 13:26 Izmenjeno: 17.06.2019. 16:02

Nastavlja se rekonstrukcija Cerske ulice, radovi se obavljaju planiranim tempom i biće završeni do dvadesetog jula, kaže predsednik GO Vračar Milan Nedeljković.

„Sredinom maja otpočela je kompletna rekonstrukcija Cerske ulice, u dužini od 860 metara na kolovozu širine 6 metara“, izjavio je predsednik Gradske opštine Vračar Milan A. Nedeljković prilikom obilaska radova, koji se izvode u delu od ulica Maksima Gorkog do Jadranske.

Predsednik opštine Vračar je građanima i predstavnicima medija izjavio da su radovi već završeni na deonici u dužini od 400 metara, dok će kompletna rekonstrukcija biti okončana 20. jula. U prisustvu zamenice predsednika GO Vračar Radmile Sarić, načelnice Uprave GO Vračar Gordane Baste, pomoćnika predsednika Opštine Aleksandra Vidakovića i izvršnog direktora za tehničke poslove JKP „Beograd put“ Aleksandra Svilara, predsednik je istakao da je vrednost radova na rekonstrukciji 25 miliona dinara.

„Ovo je jedna od nosećih ulica na Vračaru. Mi smo prošle godine, u ovom delu Vračara, završili rekonstrukciju Sazonove ulice u dužini od 1150 metara, i Šumatovačke ulice u dužini od 1000 metara. Cilj nam je da ovaj deo grada bude bez rupa. Mnogi naši sugrađani su imali probleme sa vozilima, te je Gradska opština Vračar, zajedno sa JKP ‘Beograd put’ obezbedila sredstva za rekonstrukciju. Kroz dva meseca će biti urađena i rekonstrukcija ulica Jovana Rajića i Đerdapske. Po završetku radova ovaj deo Vračara će biti obezbeđen dobrom mrežom puteva, kako trotoara, tako i kolovoza, i biće bezbedan za saobraćaj, kako za vozače, tako i za pešake i decu. S obzirom da je u ovom kraju osnovna škola obezbedićemo i postavljanje ležećih policajaca i ogledala, jer nam je cilj da bezbednost vračarskih učenika bude na najvišem nivou.“, istakao je predsednik Nedeljković.

„Dolazak predsednika opštine predstavlja veliko zadovoljstvo za nas. Ovo je za nas svečani trenutak. Zahvaljujemo se predsedniku Opštine, rukovodstvu Opštine, Gradu Beogradu i svima koji su se angažovali kako bi se ova rekonstrukcija realizovala. Zadovoljni smo urađenim i nadamo se da će se i dalje raditi da se ovaj kraj ulepšava“, izjavio je jedan od mnogobrojnih zadovoljnih stanara Cerske ulice Bogoljub Lepojević pozdravljajući predsednika Opštine.

Radovi na rekonstrukciji Cerske ulice završen je na delu deonice od ulica Maksima Gorkog do ulice Svetolika Rankovića. Radovi se nastavljaju u delu od ulica Svetolika Rankovića do Jovana Rajića. Investitor radova je JP „Putevi Beograda“, dok je izvođač JKP „Beograd put“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 19°C

Vedro

Sreda
Pretežno sunčano

Max: 26°C
Min: 14°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana