Novogodišnja humanitarna akcija prikupljanja knjiga na Zvezdari Studio B

Objavljeno: 10.12.2018. 08:10 Izmenjeno: 10.12.2018. 10:12

Na inicijativu svojih volontera i seniora, Volonterski servis Zvezdare organizuje u ponedeljak 10.decembra jednodnevnu humanitarnu akciju prikupljanja knjiga i društvenih igara za naše najstarije sugrađane koji su zbrinuti u Domu za starija lica na Karaburmi u Diljskoj koji funkcioniše u okviru Gerontološkog centra Beograd.

Akcija prikupljanja realizuje se  od 11 do 14 časova, a prikupljene knjige i društvene igre, kao novogodišnji poklon  biblioteci i stanarima Doma, biće isporučene sledećeg dana 11.decembra, kada će se volonteri družiti i razgovarati sa stanarima Doma.

U skladu sa tradicijom, predpraznični dani su vreme darivanja i dobre volje, pa je i ova humaniratna akcija Volonterskog servisa prilika da budemo aktivni, humani i da učestvujemo u životu zajednice na način koji ne zahteva izdatke i troškove već isključivo- dobru volju i humanost.

Pozivamo građane svih generacija, koji u svojim domovima imaju pročitane zanimljive knjige koje žele da poklone, da učestvuju u ovoj akciji, jer će njihovo darivanje  mnogo značiti našim najstarijim sugrađanima koji su zbrinuti u ovoj ustanovi socijalne zaštite.

Svi koji žele da se pridruže ovoj humanitarnoj akciji, dobrodošli su 10.decembra u prostorije Volonterskog servisa Zvezdare, Bulevar kralja Aleksandra 395 u naznačeno vreme. Telefon kancelarije Servisa je 286 44 26 a do Servisa se može doći tramvajima br. 5,6,7 i 14 (pretposlednja stanica ka Konjarniku).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 27°C

Pretežno oblačno

Subota
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 26°C
Min: 17°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana