Nova teretana na šetalištu „25. maj” Beoinfo

BeogradBeograd Pocetna 03. 08. 2017. 13:05:43

JKP „Zelenilo – Beograd” započelo je radove na izgradnji nove teretane na otvorenom na šetalištu 25. maj, iza Spomenika braniocima Beograda.

radovi-teretana-bi-25.maj

Kako saopštavaju iz ovog gradskog preduzeća, teretana će biti izgrađena ispred već postojeće, tako da će posetioci ovog šetališta imati na raspolaganju povećan broj rekvizita za vežbanje.

Radovi su započeti danas i trajaće do 25. avgusta.

Na površini od skoro 180 kvadratnih metara planirana je ugradnja devet rekvizita za vežbanje na podlozi od šljunka. Građani će, između ostalog, moći da vežbaju na vratilu, spravi za sklekove, razboju, merdevinama i drugim.

Kompletan travnjak oko nove teretane biće obnovljen, a za odmor će biti postavljene četiri klupe. Takođe će biti ugrađena jedna đubrijera i info-tabla sa informacijama o teretani.

Do sada je JKP „Zelenilo – Beograd” izgradilo 62 teretane sa 322 rekvizita za vežbanje na otvorenom širom grada Beograda.

Stalno korišćenje rekvizita za vežbanje na otvorenom ukazuje na potrebu za njihovom daljom izgradnjom, tako da će JKP „Zelenilo – Beograd” i u narednom periodu intenzivno nastaviti sa izgradnjom teretana na otvorenom u Beogradu, saopštavaju iz „Zelenila”.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 26°C

Pretežno oblačno

Ponedeljak
Pljusak i grmljavina

Max: 24°C
Min: 19°C

Pljusak i grmljavina

Vremenska prognoza za 5 dana