Nogo: Most na Adi jedan od simbola kriminala i korupcije Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 09. 02. 2018. 17:25:56

Kandidat za odbornika sa liste ÐB i Dveri „Da ovi odu, a da se oni ne vrate“ Srđan Nogo izjavio je da je Most na Adi izgrađen za vreme vlasti Dragana Ðilasa preskupo plaćen, te da se tim parama moglo napraviti više mostova, i drugih stvari koje bi bile korisne za Beograđane.

srdjan-nogo-dveri-djb

Kako se navodi u saopštenju pokreta Dveri, Nogo je istakao da je taj most jedan od simbola svega onoga što kritikuju i što je uništilo državu u proteklih 30 godina, a to je kriminal i korupcija.

„Došli smo na ideju da postavimo jednu tablu zahvalnosti gde ćemo reći da je Dragan Ðilas sa našim parama podigao jedan od najskupljih mostova na svetu“, naglasio je predsednik Gradske organizacije Dveri.

On smatra da državni funkcioneri često koriste javne radove za ličnu promociju.

„Jedna od stvari koji ćemo uraditi kada se budemo pitali i odlučivali i u gradu Beogradu i u Srbiji, to je da nikada više političari i državni fukcioneri neće moći da se slikaju i da koriste za ličnu promociju javne radove i infrastrukturna ulaganja koja se finansiraju iz budžeta građana kao sopstvene projekte“, zaključio je.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 4°C

Pretežno oblačno

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 8°C
Min: 1°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana